• Surdeigskaku

    35 % fullkorn. Melet vi bruker består av en blanding av hvete, spelt og rug. Brødet stekes hardt for å oppnå en god og sprø skorpe, samtidig som brødet skal være saftig på innsiden. Vårt sandwichbrød.

  • Semiloff

    Det beste fra to verdener. 30% fullkorn. Semiloffen er laget på hvete og spelt, den er luftig, og vi topper den med masse valmuefrø. Den fungerer både som hovedrett på tallerkenen med ost eller noe søtt, eller som tilbehør til en gryterett eller en suppe.

  • Grovt surdeigsbrød

    Laget på hvete spelt og rug. Frøblandingen skoldes og består av hel bygg, gresskarkjerner, havregryn, sesamfrø og linfrø. Et saftig og godt holdbart brød med frø og korn både utenpå og inni.

  • Fint surdeigsbrød

    Bedre brød til reker og sjømat, blåmuggost og brie, salt kjøtt, eggerøre, røkelaks eller en hjemmelaget suppe, mener vi selv ikke finnes.

  • Grovbrød

    En klassiker og en hverdagsfavoritt på hvete, spelt og rug. Frøblandingen er skylt, kokt og består av hel hvete, havregryn, sesamfrø, solsikkerkjerner og linfrø. God holdbarhet.

  • Hverdagsspelt

    Hverdagsspelt er laget på 50 % fullkorn, og 100% spelt i tillegg til havregrøt. Et sunt og saftig hverdagsbrød for store og små.

  • Valnøttbrød

    Valnøttbrødet vårt inneholder cirka 30% fullkorn. Det er laget på hvete, spelt og masse valnøtter. En klassiker som passer godt til spennende oster og/eller søtt syltetøy.

  • Speltbrød

    Grovbrød på 100% fullkorn. Laget på spelt, hel bokhvete og solsikkekjerner. Kan brukes til så mangt, men vi liker det med eller inntil sild, spekemat og i matpakka.